Trianda

Trianda

Trianda is een kleine badplaats gelegen aan de noordwestkust van Rhodos. De plaats is gelegen op ongeveer 6 kilometer van de hoofdstad Rhodos-stad en is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In Trianda vind je een klein centrum met gezellige terrasjes en restaurants. Aan de boulevard langs het strand bevinden zich een aantal gezellige bars. Naast een aantal luxe hotels vind je hier ook goedkopere appartementen in directe omgeving van het centrum.

Naast Nederlanders bezoeken ook veel Engelsen en Duitsers elk jaar Triana. Een ideale vakantiebestemming voor mensen die willen genieten van een zonnige strandvakantie in een rustige omgeving.

Stranden Trianda
De plaats Trianda heeft langs de kuststrook een mooi uitgerekt zandstrand. Op veel plekken langs het strand zijn er in de zomermaanden mogelijkheden om parasols of ligbedden te huren. Het strand heeft een eigen EHBO post en op veel plaatsen bevinden zich douches en toiletten.

Restaurants Trianda
In Trianda vind je een aantal leuke gezellige restaurants. Over het algemeen zijn de restaurants goed betaalbaar. De meeste restaurants in Trianda hebben een Griekse keuken. Daarnaast vind je in het centrum ook een Italiaans, Chinees en een vis-restaurant. Voor wie goedkoop en lekker Grieks wil eten is restaurant Semis een aanrader. Vrijwel alle gelegenheden hebben ook een terras waar gegeten kan worden.

Winkelen Trianda
In het centrum van Trianda vind je een klein aantal winkeltjes. Het grootste deel van deze winkels richt zich op het verkopen van souvenirs. Naast souvenirwinkels vind je in Trianda enkele kledingwinkels en juweliers. Elke week is er op het plein nabij het politiebureau een gezellige groente en fruit markt.

Uitgaan Trianda
In het centrum van Trianda bevinden zich ongeveer twintig bars en een discotheek. Over het algemeen zijn dit kleine gezellige barretjes die veelal worden bezocht door toeristen. De meeste bars zijn tot laat in de nacht open en gezellig druk. In de avonduren vaak gezellig druk op de vele terrasjes in het centrum.
Enkele gezellige uitgaansgelegenheden zijn:
» Jimmy’s bar
» Rainbow cocktailbar

Activiteiten Trianda
In Trianda heb je veel keuze in activiteiten. In de omgeving bevinden zich meerdere volleybal velden, tennisbanen en squashbanen. Watersport liefhebbers kunnen in Trianda surfen, jetskiën, windsurfen, kitesurfen en paraseiling. Vanuit Trianda worden dagelijks ook allerlei excursies georganiseerd naar de mooie plekken van Rhodos.

Meer informatie over andere plaatsen in Rhodos
» Falikari
» Trianda
» Rhodos-stad

Weer Rhodos

Populaire reisaanbieders

Advertentie

Verdere vakantietips